Warning: Creating default object from empty value in /data03/virt21513/domeenid/www.turundusproff.ee/htdocs/theme/orangewhite/config.php on line 9
MI: Blogid

Kadri Kangro

RSS

Warning: Creating default object from empty value in /data03/virt21513/domeenid/www.turundusproff.ee/htdocs/lib/weblib.php on line 1518
Kadri
Postitas: Kadri Kangro - teisipäev, 23 märts 2010, 12:29
Kõigile maailmas

33NTT - 33 nädalat tasuta turundamist

Tere!

Täna alustame siin eksperimendiga, kuidas 33 tasuta turunduse nõuannet ellu viia keskendudes igal nädalal ühele neist ja saada teada, kas minust saab selle aja jooksul suurepärane turundaja.

Selle avaliku turunduseksperimendi käiku ja kaasaelajate kommentaare saad jälgida ka www.facebook.com/turundusproff ürituste alt. Tule ja mõtle kaasa ning jaga oma väärt nõu!

Alustame!

Väike hotell Pärnu lähedal – milliseid emotsioone see tekitab, kui on teada, et selle kuurorti suuremad majutusasutused on klientide vähesuses oma tegevust korralikult koomale tõmmanud? Kas see on ekstreemsport?

Inimene pole ratsionaalselt mõtlev ja tegutsev olend, selles olen ma veendunud. See pisike hotell on minu joaks täis mälestusi ja emotsioone ning see sunnib mind kõigest hoolimata vastuvoolu ujuma ning kohati eirama kainet kaalutlemist. Väga raske on hoobilt kõrvale heita oma vanemate kätetööd ja meeletut panust. Seepärast ma usun siiski, et väike hotell Pärnu lähedal on täiesti võimalik … kui tabatud on see miski ning asjas on sisu. Ja kui seda teha õigesti.

Meie moto:

Luksus olla väikerahva liige, omada rahvuslikku identiteeti, olla vaba oma valikutes – see on habras aare. Me tahame seda väärtust hoida!

Käsitöö on üks omanäoline osa meie kultuurist ning ma ise fännan käsitöö tegemist. Käsitööhotelli idee on idanenud ja arenenud juba ligi 3 aastat, millest viimase aasta jooksul olen püüdnud seda ka ellu rakendada.

Mis on käsitööhotell? Meie eesmärgiks on pakkuda loomingulist ja kultuuripärandist inspireeritud ajaviidet ning säästvalt luksuslikku majutusteenust ja ärikohtumiste võimalusi. Häärberi keskkond ning pakutavad ajaviiteteenused on üllatuslikud ning juba kord siin viibinuna tahab meie külaline ka oma tuttavatele-sõpradele seda üllatavat kooslust ja avastamisrõõmu pakkuda.

Mul on aega 33 nädalat Sulle, hea kaasaelaja, oma idee detailseid killukesi serveerida, et saaksid sellest tervikpildi kokku panna.

Siinkohal oleks paslik ära märkida, et sukeldusin eraettevõtlusesse 2 aastat tagasi ning mul puudub erialane ettevalmistus. Oma hariduselt olen arst ning viimased 2 aastat on olnud üks meeletu eluõpe.

Aga kuidas siis tuli idee teha läbi 33-nädalane turunduseksperiment?

Olen süsteemi-inimene – kui sokid on sahtlis värvi järgi rivis, siis olen ma rahul. Turundus on olnud minu jaoks kogu aeg täiesti segane ja seetõttu ka hirmutav valdkond. Ma vältisin seda ja tegelikult väldin veel praegugi. Turundustegevused on minu jaoks olnud kui triikimata pesu hunnik – asjad on aga need segamini ja korrastamata. Anu-Malle koolitusel olles hakkas mul iga tema nõuande juurde oma multifilm jooksma ning tekkis konkreetne seos oma tegevustega ning ühel hetkel märkasin selles süsteemi. Justkui oleks minu triikimata pesu hunniku kõrvale pandud ilus pitsäärtega pesukapp, millel riiulitel sisu-sildid küljes. Minu vaev on ainult korrastatud linad-padjapüürid-särgid õigele kohale asetada. Ning et välistada kiire allaandmise võimalus, korrastan ma oma pesukappi avalikult. Loodetavasti saad ka Sina sellest midagi õpetlikku.

Järgmise postituse teema: fikseerime algseisundi - milline on Rohelise Luksuse Häärberi seis praegu.

Kadri Kangro

Rohelise Luksuse Häärberi perenaine

www.haarber.ee

[ Muudetud: teisipäev, 23 märts 2010, 12:41 ]