Warning: Creating default object from empty value in /data03/virt21513/domeenid/www.turundusproff.ee/htdocs/theme/orangewhite/config.php on line 9
MI: Blogid

Anu-Mall Naarits

RSS

Warning: Creating default object from empty value in /data03/virt21513/domeenid/www.turundusproff.ee/htdocs/lib/weblib.php on line 1518
Anu-Mall Naarits Pilt
Postitas: Anu-Mall Naarits - neljapäev, 9 juuli 2009, 01:20
Kõigile maailmas

Olustvere poiste põld

Sel suvel mööda Eestimaad ringi sõites hakkas mulle taas kord silma Olustvere poiste põld Viljandi lähedal. Kas pole nutikas viis ühe põllumajanduskooli nähtavaks tegemiseks?

Kiidan olustverekaid just seetõttu, et selline poiste põld (muide seal on oma maalapid paljudel) on väga otseselt seotud nende kooliga ja annab nende praktilise lähenemise ülimalt hästi edasi.

Samas töötab huvitava välimeediana, kus kevadel võiksid möödasõitjad käia uudistamas, millal kellegi raps tärkama hakkab.

Ja veel üks huvitav tähelepanek: kui põllust pilte tegin, siis märkasin veel ühte sõidukit seisma jäämas ja põldu pildistamas. Missugune Viral Marketing!

See meenutab mulle Ferrari F1 poodi Milanos, kus mitte ainult ei lubatud fotosid teha, mis on muidu poodides erakordne, vaid lausa suunati sellele. On ju kõik pildistajad, kes F1 näidisauto rooli taha istuvad, potentsiaalsed Ferrari loo jutustajad oma kodumaal ükskõik, kust nad pärit poleks. 

Üks põld on väärt rohkem kui 1000 sõna, kas pole nii? 

[ Muudetud: pühapäev, 12 juuli 2009, 11:36 ]