Warning: Creating default object from empty value in /data03/virt21513/domeenid/www.turundusproff.ee/htdocs/theme/orangewhite/config.php on line 9
MI: Blogid

Anu-Mall Naarits

RSS

Warning: Creating default object from empty value in /data03/virt21513/domeenid/www.turundusproff.ee/htdocs/lib/weblib.php on line 1518
Anu-Mall Naarits Pilt
Postitas: Anu-Mall Naarits - esmaspäev, 7 september 2009, 01:12
Kõigile maailmas

Kui mul laupäeva pärastlõunal auto rehv katki läks ja ma õudusega avastasin, et tagavararataski oli juba kasutusel, siis pidin hakkama Pärnumaa ühes alevis töökoda otsima.

Sain kiiresti aru, et sellises väikeses kohas ollakse tööl laupäeviti vast poolt päeva ja pühapäeviti üldse mitte. Ekseldes alevis erinevate teenusepakkujate olin aga siiralt üllatunud, et omanikud ei olnud oma töökodade ustele avamisaegade juurde kirjutanud oma telefoni, kust võiks neid kätte saada ka muul ajal.

See lugu pani mind mõlema sellele, kui paljude ettevõtete klientidel on vaja nende juurest nn "esmaabi-teenuseid". Olgu see siis sõna otseses mõttes ravim haigele lapsele või kaudsemalt reklaamikujundus homse suurepärase viimase minuti pakkumise vormistamiseks või katkine rehv.  

Need nn "esmaabi-kliendid" on need, kes ei tingi Sinuga hinna üle, sest neil on seda teenust nüüd ja kohe vaja. Ja kuna nad ei ole hinnatasemega nii kursis kui Su tavakliendid, siis võib neile rahulikult pakkuda ka premium hinda. Ja kui nad ei osta seda toodet või teenust Sinu juurest, siis leavad nad kindlasti mõne muu koha, kust abi saada.

Ma saan aru kõigist, kes väidavad, et sellise "esmaabi" lootuse peale on liiga kulukas oma äri ööpäev läbi lahti hoida. Olen täiesti nõus! Kuid oma telefoninumbri lisamine uksele avamisaegade juurde võiks olla abiks neile, kes soovivad teenindust muul ajal peale lahtiolekuaegade. Isegi enam, nii võib ka lahtiolekuaegu ehk pisut lühendada teades, et oled klientidele iga kell vajadusel kättesaadav.

Muide, minu rehvid vahetas ära Mart, ettevõtja, kes OLI oma telefoninumbri kirjutanud igale oma poe sildile juurde. Suur tänu!