Warning: Creating default object from empty value in /data03/virt21513/domeenid/www.turundusproff.ee/htdocs/theme/orangewhite/config.php on line 9
MI: Blogid

Anu-Mall Naarits

RSS

Warning: Creating default object from empty value in /data03/virt21513/domeenid/www.turundusproff.ee/htdocs/lib/weblib.php on line 1518
Anu-Mall Naarits Pilt
Postitas: Anu-Mall Naarits - esmaspäev, 11 jaanuar 2010, 01:44
Kõigile maailmas

Kätte hakkab jõudma aeg valida välja sobiv kevadine maraton. Suurimate jooksude vahel valides jäi silma Viini maraton, kes on endale sel aastal selgeks sihiks võtnud rahvusvahelise laienemise.

Erinevate riikide jooksukogukondade kohale meelitamiseks on nad loonud programmi, mille nimeks Friendship Runner http://www.vienna-marathon.com/?url=friendship&lang=en. Friendship Runneriks saab jooksja, kes on varem Viini maratoni läbinud, oskab saksa või inglise keelt ning soovib ka sel aastal joosta. Tema ülesandeks on olla kontaktisikuks antud riigi jooksjate ja korraldajate vahel ning eelkõige aitada küsimustele vastamisel.

Friendship Runner'id ja nende profiilid on Viini maratoni kodulehel üleval nii, nagu ka nende riigist pärit sportlaste omad, kes on jooksule juba registreerinud.

Miks peaks keegi saama Friendship Runneriks? Tasuta osavõtumaks on üsna hea boonus selleks.

Minu meelest on austerlased väga hästi ära tabanud soovitajate jõu rahvusvahelises turunduses ning ma usun, et paljudes teistes valdkondades on ka sarnast lähenemist võimalik kasutada.