Warning: Creating default object from empty value in /data03/virt21513/domeenid/www.turundusproff.ee/htdocs/theme/orangewhite/config.php on line 9
MI: Blogid

Anu-Mall Naarits

RSS

Warning: Creating default object from empty value in /data03/virt21513/domeenid/www.turundusproff.ee/htdocs/lib/weblib.php on line 1518
Anu-Mall Naarits Pilt
Postitas: Anu-Mall Naarits - pühapäev, 15 veebruar 2009, 08:45
Kõigile maailmas

Lõpetasin täna turundusproff.ee turundusplaani kirjutamise. Kindlasti on neid, kes mõtlevad, et kas tõesti polnud mul seda plaani juba varem ning neid, kes imestavad, miks minul peaks kirjalikku plaani üldse vaja olema. Võin ju niikuinii ideid varukast puistata ja probleeme enne nende tekkimist ette näha.

Tegelikult on ülimalt hea tunne, kui plaan on paberil. Kümned ideed, millele mõelnud olin ja mitmed, millele plaani kirjutamise käigus tulin, said enne paberile panemist korralikult läbi kaalutud. Nii jäid paljudest mõtetest ja ideedest sõelale vaid need, mis tõepoolest aitavad eesmärki saavutada ning nii nimetatud 'nice-to-have' ideed jäid välja. Uskuge mind, need olid rasked valikud, kuid praegu on fookus väga selge.  

Tahtsin oma turundusplaani kindlasti enne turundusplaani koostamise kursust valmis kirjutada selleks, et värske tundega aidata kursusel osalejatel lihtsalt ning praktiliselt keskenduda õigetele teemadele.

Seega, kui ka Sinu peas on palju mõtteid ja tahad teada, millele keskenduda ning mitte valedele tegevustele aega ja energiat raisata, siis registreeri end turundusplaani koostamise kursusele. Kursus algab 1. märtsil. Lisaks kahetunnisele loengule olen teie küsimuste ja teemaarenduste jaoks ning turundusplaanide koostamisel kaasamõtlejaks ja tagasiside andjaks olemas 2 nädala jooksul turundusproff.ee keskkonnas.

Parimatega

anu

Märksõnad: turundusplaan
[ Muudetud: neljapäev, 26 märts 2009, 11:38 ]